Grow Support

Of je nu een startende beauty ondernemer bent of al een gevestigd ondernemer met de eerste successen op zak, de ambitie om te groeien stelt je altijd voor nieuwe uitdagingen. Je hebt inspiratie nodig, een heldere visie en een meetbaar doel. Op jouw pad kom je op meerdere kruispunten of T-splitsingen met keuzes die gemaakt moeten worden.

Dit proces is niet makkelijk. Groei en ambitie gaan vaak gepaard met zoeken, onrust, veel vraagtekens en vallen en opstaan. Het vermijden van verkeerde stappen kan je bevriezen, wat zorgt dat je niet groeit. Risico’s nemen voelt niet goed, waardoor je vertraagd.

 

Daarnaast kom je mogelijk ook verschillende beperkingen tegen die je niet kan veranderen. Je dag kan nou eenmaal niet worden verlengd wanneer jij je maximum al hebt bereikt. Je hebt maar twee handen en die draaien al overuren.

Om je ambitie te realiseren moet je slim gaan ondernemen. De keuzes die je maakt in jouw groeipad bepalen je succes. Met de juiste ondersteuning hoef je geen concessies te doen in de groei die jij voor ogen hebt. Wat jij wil is mogelijk en meer. Met mijn jarenlange kennis en ervaring heb ik een methode ontwikkeld die jou verder helpt

Tom Sebastian

Groep Support (1 jaar)

Wil jij een flinke stap zetten en je winst echt verhogen? Wil jij bouwen aan een beauty business die echt opgemerkt wordt? Wil jij weten waar jouw kansen liggen en wat je moet doen om die te pakken? Lees meer over het GROW Support Group programma.

Past dit bij jou?

Tom Sebastian | GROW Support

Boost Support (3 maanden)

Ben jij een ervaren ondernemer en wil jij met jouw beauty business naar een hoger niveau? Heb jij de ambitie om toonaangevend te zijn in jouw branche en echt opgemerkt te worden? Wil jij meer weten over het GROW Support Intensive programma?

Past dit bij jou?

Support op maat

GROW Support heeft de Beauty Business Boost ontwikkeld speciaal voor beauty ondernemers die in een korte tijd inzichtelijk willen krijgen hoe ze meer klanten, meer winst en meer vrije tijd kunnen realiseren. Wil jij meer weten over dit programma?

Neem contact op

Ben jij de beauty ondernemer met ambitie, maar weet je niet waar te beginnen? Ik help je met mijn kennis en expertise de business van je dromen te realiseren.

Ondernemen is de juiste mensen en de juiste hulp om je heen verzamelen. De grootste en meest succesvolle ondernemers om ons heen hebben het zeker ook niet alleen gedaan. Zij hebben hulp gezocht in hun netwerk bij mensen die iets bereikt hadden wat zij nog niet hadden bereikt. En zelfs als ze aan de top staan maken ze nog steeds gebruik van deze support.

Ondernemen en groeien is onophoudelijk leren en jezelf stretchen. De groei en ontwikkeling zit namelijk vaak op de plekken waar je ze niet verwacht (je blinde vlek) of net buiten je comfortzone. Ook jij hoeft het niet alleen te doen. Je hebt de kans om gebruik te maken van mijn kennis en expertise. Maak het jezelf niet moeilijker dan nodig is door alles zelf te willen doen en te willen ondervinden. Gebruik mijn hulp en volg mijn programma!

HEB JIJ EEN GEZOND BEDRIJF?

Wil je binnen enkele minuten weten hoe jouw beauty onderneming ervoor staat?

DOE DE TEST!

Ontdek de ervaringen van anderen

Wendy Snellens | Tom Sebastian

We zijn voornemens om dit jaar flink groeien. We streven naar groei in omzet, maar ook groei in de vorm van ruimte. We werken hiervoor samen met Tom omdat hij een enorm prettige persoonlijkheid is waar we eerder al veel van hebben mogen leren. Tom biedt ons de inspiratie en support in de vorm van tools die we nodig hebben om onze doelen te realiseren.

Wendy Snellens
Ondernemer, Esthetique Bergeijk

Mireille Hogenhuis | Tom Sebastian

De werkwijze van Tom past helemaal in mijn drukke wereldje! Mijn tijd is momenteel beperkt, waardoor ik keuzes moet maken. Daarom zijn de maandelijkse Skype sessies een super oplossing. Daarnaast heeft Tom een warme persoonlijkheid waar je goed mee kunt sparren.

Mireille Hogenhuis
Ondernemer, Pure Beautycare

Bekijk hier alle ervaringen van anderen