GROW Support Group

WIL JIJ GROEIEN MET JOUW BEAUTY BUSINESS? Jouw specialisatie laten floreren en daar klanten mee aantrekken die representatief zijn voor jouw doelgroep? Een lekker inkomen verdienen met dat wat jij het liefste doet?

LOOP JE STEEDS TEGEN DIE MUUR OP …

 • VERLIES JIJ JE IN DE DAGELIJKSE GANG VAN ZAKEN. Je barst van de ambitie en werkt je drie slagen in de rondte. Gevolg is dat je simpelweg geen tijd hebt om te werken aan de ontwikkeling van je bedrijf. Ooit had je een ideaalbeeld en een grootse droom voor je, maar die lijkt iedere dag verder van je af te staan.
 • JE VOELT JE EENZAAM IN JE ROL EN AMBITIE. Je hebt hulp in je bedrijf, maar je mist volwaardige sparringpartners die proactief meedenken en bouwen aan jouw droom. Je wordt omringd door je liefdevolle familie die trots op je is, maar ook zij kunnen niet echt bijdragen aan jouw ambitie, omdat ze het beautyvak niet of niet goed kennen.
 • JE HEBT TERUGKERENDE ZORGEN OVER JE OMZET. Je voelt je onzeker over de inkomsten. Mogelijk is het de ene maand genoeg, maar je bent bang dat je de volgende maand weer terug gaat vallen. Je voelt veel onzekerheid en verlangt naar het gevoel van vertrouwen dat je iedere maand voldoende klanten hebt.

 • HET KOST JE MOEITE OM JOUW IDEALE KLANT AAN JE TE BINDEN. Wanneer ze de weg naar je gevonden hebben, wil je eigenlijk de stap zetten om er vaste klanten van te maken. Je hebt al diverse pogingen gedaan, maar het is je nog niet gelukt om ze met een vaste regelmaat bij je terug te laten komen.
 • JE MIST HET GEVOEL VAN IN CONTROL ZIJN. Je weet niet welke van je marketingactiviteiten daadwerkelijk succesvol zijn. Je hebt geen idee wat verloren energie is en wat een winstgevende actie is. Je gaat daarin je gevoel achterna, maar je hebt geen concrete cijfers om dat gevoel te checken en/of te onderbouwen.
 • JE PASSIE IS DOOR HET GEVOEL VAN NOODZAAK OM GELD TE VERDIENEN VERLOREN GEGAAN. Geld verdienen was nooit je drijfveer, maar dat is het enige waar je nu nog aan kunt denken. Investeren in jezelf en je bedrijf lijkt niet mogelijk. Je stoeit met de angst dat je dan je kosten niet meer kan betalen.

Ik ga samen met jou bouwen aan het bedrijf van je dromen, zodat jij je ambities kan realiseren.

Ik ben een beauty-ondernemer pur sang. Dertig jaar geleden ben ik als professional begonnen in de beautybranche, maar met schoonheid en ondernemen was ik al op 18-jarige leeftijd actief. Op mijn 18de ging ik ging werken voor Bourjois, daarna Yves Saint Laurent en vervolgens Nina Ricci. Op mijn 25ste ben ik naar Amerika verhuisd. Daar heb ik voor grote merken zoals MTV, Calvin Klein en Donna Karan gewerkt. Hier heb ik geleerd hoe je creativiteit en vakmanschap kan verwerken in een commercieel bedrijf. In 1999 is ben ik mijn eerste internetbedrijf in cosmetica begonnen. Een primeur, want online advies was er nog niet. Daarnaast ben ik lifestyle gerelateerde producten gaan ontwikkelen voor bedrijven: make-up, huid- en haarverzorgingsproducten, tassen, borstels, cursussen, maar ook fietsen en interieurs van auto’s. Door een auto-ongeluk 3 jaar geleden, waardoor ik een half jaar echt op mijn tellen moest letten, realiseerde ik dat ik iets terug wil geven. Op dat moment heb ik besloten om mijn kennis, ervaring en expertise te gaan delen. Met als doel andere beauty ondernemers de kans te geven om hun beauty business winstgevend(er) te maken en te laten groeien naar het volgende niveau. Ik ken de wegen die je bewandelt en de worstelingen en uitdagingen die je onderweg tegenkomt. De fouten die ik heb gemaakt, de hobbels die ik heb genomen, de adviezen die ik heb gekregen, ga ik allemaal aan jou doorgeven. Zo krijg jij de kansen die ik ook heb gekregen.

TREK KLANTEN AAN DIE BEREID ZIJN OM TE INVESTEREN IN HUN SCHOONHEID

 

  

Wanneer jij goed bent in je vak en je passie hervindt, heb je de eerste stap gezet naar je nieuwe toekomst. Maar dat alleen is niet voldoende. Ook het goed inrichten van je marketing en de juiste keuzes maken als het gaat om investeren zijn essentieel voor het succes van je salon. Wanneer je weet welke marketingacties de juiste klanten aantrekken en welke investeringen echt rendabel zijn, groeit je omzet drastisch. Je financiële ruimte wordt aanzienlijk groter. Daarmee heb je een breder budget te besteden als het gaat om je salon (denk aan apparatuur, inrichting, extra service etc.) Maar ook jij houdt er meer energie en winst aan over. Je krijgt de mogelijkheid om je klanten een totaalervaring te bieden op een manier dat het maken van de volgende afspraak een vanzelfsprekendheid is. Je klanten zijn zo tevreden dat ze hun vriendinnen en zakelijke netwerk vertellen over jouw salon. Via mond-tot-mondreclame wordt er vrijwel moeiteloos verder gewerkt aan een trouwe klantenkring. Je wordt als vanzelf ook je eigen visitekaartje. Het succes van je salon geeft je power en laat je stralen, zowel innerlijk als uiterlijk. Je klantenkring bestaat uit allemaal unieke en mooie mensen. Je voelt je goed en krachtig en bent een rolmodel voor je klanten. Maar ook in de beauty branche word je opgemerkt. Dat wat jij in je salon aanbiedt is kwaliteit en je loopt voorop bij het volgen van de trends. De zorgen en de onzekerheid die het ondernemerschap met zich mee brengen zijn voor jou voorgoed verleden tijd wanneer jij kan bouwen op een stevig fundament. Wanneer de basis goed is, is er ruimte om uit te breiden, te investeren in de toekomst en te genieten van je succes. Het biedt je de kans om zaken uit te besteden, je personeel te trainen zodat ze bepaalde verantwoordelijkheden kunnen overnemen en ook regelmatig vrij te nemen zodat je lekker kan opladen en ontspannen met familie en vrienden.

SAMEN BOUWEN AAN EEN STEVIGE FUNDERING VOOR JOUW BEAUTY BUSINESS

Geen maandelijkse zorgen meer over je omzet. Je weet wat je maandelijks kan verwachten en wat je daarvan kan inzetten om te investeren, wat je moet reserveren en ook zelf er wat aan overhouden. Wanneer je meer succes hebt, heb je niet alleen minder zorgen, maar je houdt er zelf ook meer aan over. Werken vanuit je passie voor het vak. Je werkt vanuit overtuiging, drive en positiviteit. Je gelooft in jezelf en in je bedrijf. Als vanzelf merk je dat alles weer begint te stromen en dat je in een fijne flow terechtkomt. Geld verdienen gaat hiermee hand in hand en staat hiermee niet meer continu op de voorgrond. Je maakt de juiste investeringen en deze betalen zich ruimschoots terug. Moeiteloos de klanten aan je binden die je energie geven. De weg is vrijgemaakt en wordt makkelijk gevonden door deze klanten. Je bouwt moeiteloos aan een vaste terugkerende trouwe klantenbasis. Zij investeren in zichzelf en komen regelmatig bij je terug. Een goed inkomen halen waarmee je lekker kan leven. Doordat je vanuit het stevig fundament gericht aan de slag gaat met jouw marketingactiviteiten, groeit jouw business. Je krijgt meer klanten die steeds grotere bedragen gaan afrekenen. Je winst stijgt en het inkomen dat jij uit jouw bedrijf kan halen groeit.

DIT LEVERT DE GROW SUPPORT JE OP

 • Je succes in eigen handen Doordat je inzicht krijgt in wat wel en niet werkt voor jouw salon weet je ook wat je wel en niet moet doen. Dat wat werkt wil je uitbreiden en dat wat niet werkt ga je schrappen.
 • Stevig fundament zodat je zorgeloos kan ondernemen. Wanneer je basis goed is weet je ook wat er gaat komen en daarmee kun je eventuele zorgen vermijden. Je bedrijfsresultaten worden als het ware voorspelbaar. Dat geeft rust!
 • Advies uit de praktijk van iemand die jouw pad al heeft gelopen en zijn dromen al heeft gerealiseerd. Iedereen heeft wel een advies voor je paraat, maar wat is de waarde van een advies van iemand die (nog) niet succesvol is in wat jij doet? Ik adviseer jou vanuit mijn eigen kennis en ervaring. Ik heb dit pad gelopen en ken de hobbels, obstakels en doelgroep.

 • Tools en handvatten om je ambities te realiseren. Je krijgt hulpmiddelen die werken. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar je gaat gebruik maken van strategieën en methodes die al bewezen succesvol zijn.
 • Duidelijk beeld over de stappen die je moet nemen om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Je hebt een goed beeld van waar je nu staat en krijgt een helder beeld van waar je naartoe wilt. Er wordt een duidelijk pad uitgestippeld dat je gaat volgen om je ambities te realiseren.
 • Een bedrijf waarin je echt kunt werken vanuit je passie. Omdat je in control bent is er keuzevrijheid om te doen waar je passie ligt. Je kan tijd besteden aan een specialisatie. Er is ruim de tijd om te bouwen aan het bedrijf dat je voor ogen had toen je begon. Of om die droom nog groter te maken en je eigen verwachtingen en dromen te overtreffen.

 

  

EEN BEDRIJF WAAR JIJ JE THUIS VOELT

 • Klanten die kunnen en durven kiezen voor beauty.
 • Topproducten/apparatuur die representatief zijn voor de kwaliteit die jij biedt.
 • Een team om mee en op te bouwen.
 • Werk en privé goed in balans, waardoor je van alles enorm geniet.
 • Een omzet die groei en ontwikkeling mogelijk maakt.

Testimonials

Wendy Snellens | Tom Sebastian

Door het explosief groeien van de salon, lukte het mij niet om alleen inzichten te krijgen. Ik zocht iemand die mij mijn bedrijf van een andere kant liet zien. Tom heeft me geholpen in deze facetten. Hierdoor heb ik sneller mijn droom kunnen verwezenlijken! Wendy Snellens Ondernemer, Esthetique Bergeijk

Angélique Paulusse – Thomas | Tom Sebastian

Ik ben met de GROW Support gestart, omdat ik het heerlijk vind als er iemand kritisch meekijkt in mijn bedrijf. Het is fijn werken met Tom. Je wordt geïnspireerd en tilt jezelf naar een hoger niveau. Geen idee is raar of niet uit te voeren. Angélique Paulusse – Thomas Ondernemer, Esthé-Care Cosmetiek

Bekijk hier alle ervaringen van anderen

GROW SUPPORT GROUP, EEN COMPLEET JAAR:

 • Maandelijks een GROW Support Groep Sessie

 • Online werkboek en leeromgeving

 • Maandelijkse GROW line om je eigen ontwikkeling op de voet te volgen

 • Maandelijkse motivations

 • Wekelijkse vraag en antwoord sessie

 • Besloten Facebookgroep

 • 3 maandelijkse evaluatie met Tom

  

Ik start slechts enkele keren per jaar met een klein groepje ondernemers aan een GROW jaar. Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer weten wanneer ik weet met een groep start, stuur dan een mail naar mijn supportteam. 

De Belastingdienst ziet jouw investering in GROW Support als een zakelijke investering. Met dit programma werk je aan jouw onderneming en verdiep je jouw kennis. Beide met als doel de omzet te verhogen. Daarom is de investering in GROW Support volledig fiscaal aftrekbaar als ondernemingskosten.

Testimonials

Mireille Hogenhuis | Tom Sebastian

De werkwijze van Tom past helemaal in mijn drukke wereldje! Mijn tijd is momenteel beperkt, waardoor ik keuzes moet maken. Daarom zijn de maandelijkse Skype sessies een super oplossing. Daarnaast heeft Tom een warme persoonlijkheid waar je goed mee kunt sparren. Mireille Hogenhuis Ondernemer, Pure Beautycare

Floor Paulusse | Tom Sebastian

Hoewel ik Tom natuurlijk ken als beauty specialist, hebben we elkaar pas persoonlijk ontmoet tijdens een bijeenkomst. Sindsdien zijn we in contact gebleven en kreeg ik meer te horen over de GROW Support. Hier word je geïnspireerd en til je jezelf naar een hoger niveau! Floor Paulusse Ondernemer, Esthé-Care Cosmetiek

PAST DE GROW SUPPORT GROUP COACHING WEL BIJ JOU?

 • Een investering doen, doe je alleen als het aanbod echt bij jou past. Je weet alleen of dit voor jou de juiste investering is wanneer je een aantal afwegingen maakt.
 • Verlang jij naar de financiële ruimte die ontstaat wanneer je omzet aanzienlijk stijgt?
 • Droom jij van klanten die energie geven en die beauty op waarde durven in te schatten en bereid zijn om te investeren in zichzelf.
 • Heb jij de ambitie om topkwaliteit te bieden aan klanten die ook alleen topkwaliteit willen.
 • Ben jij bereid om dingen anders aan te pakken, zodat je ook de klanten aantrekt en bindt aan je bedrijf die passen bij jouw ambitie?
 • Ben jij bereid om te investeren in jezelf en je bedrijf en wil je gecoacht worden door iemand die succesvol en toonaangevend is in de beauty branche?

MELD JE NU AAN VOOR GROW SUPPORT GROUP

Een jaar lang GROW Support vraagt om een eenmalige investering € 2.925,- (voordeligste optie) of een investering in 12 gelijke termijnen van € 253,50. De investering voor deelname staat niet in verhouding tot de waarde van het totale pakket of tot de waarde van wat het jou gaat opleveren. Wanneer je nagaat dat je nu minder dan de helft investeert van de totale waarde van dit pakket in losse delen en de opbrengst daar weer een veelvoud van is, dan weet je dat dit voor jou een goede en waardevolle investering is. In de GROW Support Group werk ik met groepen van maximaal 10 deelnemers, zodat ik de kwaliteit van mijn support ook echt toe kan spitsen op jouw persoonlijke praktijk.

GARANTIE REGELING

Zonder arrogant te willen zijn, durf ik wel met zekerheid te zeggen dat jij met behulp van de GROW Support Group jouw business kan laten groeien. Ik ben daar zo zeker van dat ik je de mogelijkheid durf te bieden dat je tot en met 2 weken na de start van jouw GROW jaar de mogelijkheid krijgt om zonder opgaaf van reden je deelname te annuleren. Je krijgt je investering dan zo snel als mogelijk teruggestort. Je kan dus zonder risico proeven aan de inhoud van het GROW jaar. Voldoet het niet aan je verwachtingen heb je tot na de kick off een makkelijke ‘way out’.

Ik kan niet wachten om ook jou te helpen jouw business te laten groeien en bloeien.

Heb je nog vragen aarzel dan zeker niet om even contact op te nemen.

STUUR EEN E-MAIL