Next Level sessie

Samen sparren over de groei & ontwikkeling van jouw beauty business

Ben jij een gepassioneerd beauty ondernemer? Werk je hard en ben je (gepast) trots op wat jij tot nu toe hebt bereikt? Je hebt je bedrijf zelf opgebouwd en er staat een solide basis, maar je voelt dat je verder wilt. Je wilt meer dan de gemiddelde beauty ondernemer. Je wilt blijven groeien en ontwikkelen.

Samen de volgende stap nemen voor jouw bedrijf

Je wilt gewezen worden op de kansen die er voor het grijpen liggen, maar die je niet ziet. Je bent hard aan het werk en je hebt het idee dat er geen tijd over is om andere zaken aan te pakken. Maar je weet dat als je verder wilt groeien, dat je wel een stap moet zetten. Je zit in een spagaat.

Aanmelding 1-OP-1 NEXT LEVEL SESSIE

BOEK JOUW SESSIE

KANSEN ZIJN ER GENOEG, MAAR SOMS MOET IEMAND JE DE WEG WIJZEN

Groei zit niet alleen maar in nog harder werken en nog meer doen. Wanneer je daarop leunt zit je al snel aan je plafond. Doorstromen naar het volgende niveau is kansen zien en kansen pakken. Slim ondernemen, innovatief durven zijn en je kop boven het maaiveld uitsteken.

Maar waar de kansen liggen is voor iedereen anders. Ze moeten bij jouw visie passen en bij de wensen, dromen en doelen die je voor ogen hebt voor jouw bedrijf. Kansen liggen voor het oprapen, maar als niemand je helpt ze te zien dan loop je er aan voorbij.

Uit ervaring weet ik dat je soms net die ene persoon nodig hebt die ziet wat jij niet ziet. Die weet waar de bottleneck zit en jou erop wijst. En die dat wat ingewikkeld lijkt ineens heel simpel voor je maakt.

LEG MIJ JOUW DILEMMA VOOR EN IK HELP NAAR DE VOLGENDE STAP

Laten we samen sparren over dat punt in jouw bedrijf waar jij in vast loopt. In een 1-op-1 sessie halen we die pijnpunten naar boven en kijken we samen hoe jij daar doorheen kan komen.

Wat levert het je op:

  • Praktische oplossingen die makkelijk toepasbaar zijn. Je hebt waarschijnlijk geen zeeën van tijd over. Dus praktisch en makkelijk is het uitgangspunt.
  • Helderheid over wat die volgende stap je gaat opleveren. Als je weet wat je wilt en waar je het voor doet, dan helpt dat tegen alle afleidingen onderweg. Het geeft je de focus die je nodig hebt.
  • Meerdere opties zodat jij je resultaat veilig kan stellen. Er is niet maar één kans of één optie om het gewenste resultaat te bereiken. We kijken naar meerdere mogelijkheden zodat je vanuit verschillende invalshoeken je resultaat bereikt.
  • Inspiratie en energie waar je weer mee vooruit kan. Samen sparren met iemand die je begrijpt en die jouw worstelingen kent geeft energie. Je hebt niet veel woorden nodig om jouw situatie uit te leggen en het putten uit andermans ervaring voelt als benzine in jouw motor.

Aanmelding 1-OP-1 NEXT LEVEL SESSIE

BOEK JOUW SESSIE

Testimonials

GROW Support - Tom Sebastian

Ik sta aan de voet van mijn nieuwe bedrijf en ik wil er alles uithalen! Mijn gevoel gaf aan dat ik samen met Tom zijn expertise precies de punten aan kan pakken die nodig zijn. Dit geeft mij een enorme boost. Ik ben blij dat ik het traject met Tom ben aangegaan. Dit is precies wat ik nodig had. Together we grow!

Karolien ten Hoedt
Ondernemer, Skindelicious

GROW Support - Tom Sebastian

Ieder wereldmerk begint klein, met een ondernemer die grenzeloos gelooft in zijn of haar idee. Een ondernemer die vecht om zijn idee tot wasdom te brengen ongeacht de stress en slapeloze nachten die erbij horen. Vanaf het eerste moment dat ik Tom hoorde praten over zijn plannen wist ik dat hij zo’n ondernemer was.

Annemarie van Gaal
Ondernemer, auteur

Bekijk hier alle ervaringen van anderen

LEG MIJ JOUW DILEMMA VOOR
EN IK HELP NAAR DE VOLGENDE STAP

HOE PAKKEN WE HET AAN?

Je vraagt aan de hand van onderstaand formulier jouw 1-op-1 NEXT LEVEL SESSIE aan.

Na de bevestiging van je aanvraag krijg je een vragenlijst toegestuurd. Deze vul je in en stuur je ingevuld retour. Hierin wordt alle informatie verzameld die we nodig hebben (en belangrijk is) voor onze sessie. Ook krijg je toegang tot mijn agenda zodat je zelf het moment van de sessie op een voor jou gunstig tijdstip kan inplannen.

Op het afgesproken tijdstip vindt de sessie via Skype (of telefoon als dat jouw voorkeur heeft) plaats. Samen duiken we een uur lang in jouw bedrijf om te komen tot een mooi arsenaal aan mogelijkheden waarmee jij met jouw bedrijf de volgende stap kan zetten.

De kosten voor de Next Level Sessie bedragen €297 euro.

Aanmelding 1-OP-1 NEXT LEVEL SESSIE

BOEK JOUW SESSIE