Testimonials

Ontdek de ervaringen van anderen

Wendy Snellens | Tom Sebastian

We zijn voornemens om dit jaar flink groeien. We streven naar groei in omzet, maar ook groei in de vorm van ruimte. We werken hiervoor samen met Tom omdat hij een enorm prettige persoonlijkheid is waar we eerder al veel van hebben mogen leren. Tom biedt ons de inspiratie en support in de vorm van tools die we nodig hebben om onze doelen te realiseren.

Wendy Snellens
Ondernemer, Esthetique Bergeijk

Mireille Hogenhuis | Tom Sebastian

De werkwijze van Tom past helemaal in mijn drukke wereldje! Mijn tijd is momenteel beperkt, waardoor ik keuzes moet maken. Daarom zijn de maandelijkse Skype sessies een super oplossing. De GROW Support heeft mij veel positieve ernergie en daarnaast heeft Tom een warme persoonlijkheid waar je goed mee kunt sparren. Hij denkt met je bedrijf mee en heeft een enorme drive om je bedrijf daadwerkelijk te laten groeien.

Mireille Hogenhuis
Ondernemer, Pure Beautycare

Floor Paulusse | Tom Sebastian

Hoewel ik Tom natuurlijk ken als beauty specialist, hebben we elkaar pas persoonlijk ontmoet tijdens een bijeenkomst. Sindsdien zijn we in contact gebleven en kreeg ik meer te horen over de GROW Support. Hier word je geïnspireerd en til je jezelf naar een hoger niveau!

Floor Paulusse
Ondernemer, Esthé-Care Cosmetiek

GROW Support - Tom Sebastian

Ik sta aan de voet van mijn nieuwe bedrijf en ik wil er alles uithalen! Mijn gevoel gaf aan dat ik samen met Tom zijn expertise precies de punten aan kan pakken die nodig zijn. Dit geeft mij een enorme boost. Ik ben blij dat ik het traject met Tom ben aangegaan. Dit is precies wat ik nodig had. Together we grow!

Karolien ten Hoedt
Ondernemer, Skindelicious

GROW Support - Tom Sebastian

Tom valt op door zijn gedrevenheid, zijn commitment en zijn creativiteit. Hij werkt professioneel en punctueel. Als een ware verbinder regelt hij mooie deals en samenwerkingen met relevante partijen.

Suzan Schapendonk
Ondernemer, Kip & Ei

GROW Support - Tom Sebastian

Ieder wereldmerk begint klein, met een ondernemer die grenzeloos gelooft in zijn of haar idee. Een ondernemer die vecht om zijn idee tot wasdom te brengen, ongeacht de stress en slapeloze nachten die erbij horen. Vanaf het eerste moment dat ik Tom hoorde praten over zijn plannen wist ik dat hij zo’n ondernemer was.

Annemarie van Gaal
Ondernemer, auteur

Angélique Paulusse – Thomas | Tom Sebastian

Ik ben met de GROW Support gestart, omdat ik het heerlijk vind als er iemand kritisch meekijkt in mijn bedrijf. Het is fijn werken met Tom. Je wordt geïnspireerd en tilt jezelf naar een hoger niveau. Geen idee is raar of niet uit te voeren.

Angélique Paulusse – Thomas
Ondernemer, Esthé-Care Cosmetiek

Wendy Snellens | Tom Sebastian

Door het explosief groeien van de salon, lukte het mij niet om alleen inzichten te krijgen. Ik zocht iemand die mij mijn bedrijf van een andere kant liet zien. Tom heeft me geholpen in deze facetten. Hierdoor heb ik sneller mijn droom kunnen verwezenlijken!

Wendy Snellens
Ondernemer, Esthetique Bergeijk

Tom inspireert je om anders naar je bedrijf te kijken en het maximale eruit te halen! In november ben ik gestart met de GROW Support en ik heb in deze korte tijd al veel geleerd! We hebben nog een hele tijd te gaan en ik ben heel erg benieuwd wat er nog allemaal gaat komen.

Kelly Sonnemans

Ondernemer, Kelly’s schoonheid en pedicure

Marianne van Dijk | Tom Sebastian

Tom heeft in de beauty branche veel kennis en is ook actief met onder andere yoga. Schoonheid van binnen en van buiten. Hierbij zocht ik een ervaren coach om ons te begeleiden. Het is mijn streven om met behulp van de support van Tom een goede omzet te halen en mijn team beter te benutten.

 Marianne van Dijk
Ondernemer, Hot Yoga & Beauty Studio Westland

Sylvia Bouwman | Tom Sebastian

Tom is een erg inspirerend persoon. Hij zorgt ervoor dat ik uit mijn comfortzone stap en er deuren voor mij open gaan waar ik veel van leer . Hierdoor komen er bijzondere dingen en mensen op mijn pad. Tom weet mensen echt te motiveren!

Sylvia Bouwman
Ondernemer, Schoonheidssalon Sylvia

Bianca Eijgenraam | Tom Sebastian

Ik ben heel erg blij met de GROW Support! Tom helpt mij om een ondernemer te worden en mijn salon naar een hoger niveau te tillen. Ik leer veel van hem en van de groep beauty ondernemers waar we mee werken.

Bianca Eijgenraam
Ondernemer, Beauté Bianca Schoonheidssalon

Bianca de Jong-Rozendaal | Tom Sebastian

Tom is een topper! Inspiratie waar geen eind aan komt. Hij helpt mij om stappen te nemen voor mijn bedrijf die ik anders voor me uit zou schuiven.

Bianca de Jong-Rozendaal
Ondernemer, TOUT TOET Studio voor huidverbetering

Tom Sebastian | GROW Support

Linda van Ooij Oostrom
Ondernemer, Schoonheidssalon & huidverbeteringspraktijk Loisz